Tele 2

Tele 2 is ook één van die providers die met z’n tijd meegaat en biedt sinds kort ook de keuze om te kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Ook bij deze provider kan je hiervoor alleen kiezen als je een sim only afsluit. Bij de abonnement met toestel kan je alleen kiezen voor een 1 of 2 jarig abonnement.

Waar bestaat dit abonnement uit?
Je bent bij Tele 2 wel verplicht om belminuten en internet af te nemen; je kunt dus niet kiezen voor alleen belminuten of juist MB’s. Voor een vast bedrag kun je wel onbeperkt bellen. De internetbundels lopen uiteen van 100 tot 4000 MB per maand. Dus ook de kleine gebruiker komt hier aan z’n trekken.

Opzeggen gemakkelijk?
Ja, zeer eenvoudig. Dit doe via de website. Je kunt ieder moment opzeggen, maar wees er wel zeker van dat men je opzegging heeft ontvangen 10 werkdagen voordat je betaalde periode afloopt. Dit in verband met de stopzegging van de automatische incasso.

Bijstellen bundel
Dat is een voordeel van Tele 2 waar je je tegoed gemakkelijk naar boven of naar beneden kunt bijstellen.

Mobiele nummer meenemen
Ook bij Tele 2 is het mogelijk om je mobiele telefoonnummer gratis mee te nemen. Zeg je je maand abonnement op dan heb je zelfs na je opzegging nog 60 dagen om je mobiele nummer over te zetten naar een andere provider.

Hoe werkt Tele 2?
Je ontvangt alleen een simkaart van Tele 2. Bij het bestelproces kun je aangeven welke simkaart je nodig hebt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *