BEN maandelijks opzegbaar mobiel abonnement

BEN is een provider die met maandelijkse mobiele abonnementen werkt, maar ook met mobiele abonnementen met een duur van twee jaar. BEN werkt met het T-Mobile netwerk; niet het meest stabiele netwerk van Nederland.

Waar bestaat dit abonnement uit?
Het abonnement bij BEN kent enige flexibiliteit. Zo hoef je niet te kiezen voor internet MB’s, maar kan je alleen kiezen voor belminuten. Je belt en sms’t uit één bundel, wat betekent dat je geen extra sms’jes hoeft af te nemen. Je krijgt bijvoorbeeld 50 minuten of sms’jes (maar je kunt je tegoed ook volledig aan bellen besteden). Overigens is BEN (alleen) een sim only aanbieder en men kent dus geen abonnement met een toestel.

Opzeggen gemakkelijk?
Ja, eenvoudig. Dit doe via de website en je kunt op ieder moment opzeggen, maar wees er wel zeker van dat men je opzegging heeft ontvangen 10 werkdagen voordat je betaalde periode afloopt. Dit in verband met de stopzegging van de automatische incasso. Men kent 1 maand opzegtermijn.

Mobiele nummer meenemen
Het is bij BEN mogelijk om gratis je mobiele over te nemen of mee te nemen. Zeg je je maand abonnement op dan moet je wel zorgen dat je je mobiele nummer kunt meenemen. Daarom wordt er geadviseerd om via je nieuwe provider, je abonnement bij BEN op te laten zeggen. Geef dan bij je nieuwe provider ook aan dat je je nummer wilt behouden. Je nieuwe providers stemt dit af met BEN.

Hoe werkt BEN?
Je ontvangt alleen een simkaart van BEN. Men biedt geen abonnementen met een toestel aan, alleen sim only.

Bezoek BEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *